Valuta informatie

Alle transacties Zenoproducts.nl worden verwerkt in Euro. Dit betekent dat de prijzen van onze producten en diensten worden weergegeven en afgerekend in Euro.

Valuta Informatie

 • Waarom worden transacties alleen in [valuta] verwerkt?
  Het verwerken van transacties in één valuta helpt ons om prijsconsistentie te behouden en om eventuele wisselkoersschommelingen te vermijden, wat voor zowel ons als onze klanten duidelijkheid en zekerheid biedt.
 • Wat gebeurt er als mijn bankrekening een andere valuta heeft?
  Als je bankrekening een andere valuta heeft, wordt het bedrag automatisch omgezet naar je lokale valuta door je bank of creditcardmaatschappij. Houd er rekening mee dat je bank of creditcardmaatschappij mogelijk kosten in rekening brengt voor de valutaomzetting. Voor specifieke informatie over de kosten raden we je aan contact op te nemen met je bank of creditcardmaatschappij.
 • Kan ik de prijzen in een andere valuta zien?
  Op dit moment bieden we alleen prijzen aan in Euro. We werken eraan om in de toekomst meerdere valutaopties aan te bieden voor jouw gemak.
 • Zijn er extra kosten verbonden aan transacties in Euro?
  Wij rekenen geen extra kosten voor transacties in Euro. Echter, je bank of creditcardmaatschappij kan wel kosten in rekening brengen voor internationale transacties of valutaomzettingen. Voor gedetailleerde informatie kun je het beste contact opnemen met je financiële instelling.

Klantenservice
Als je nog vragen hebt over valuta en betalingen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice:

E-mail: info@zenoproducts.nl
Telefoon: +31 (0)645634141
Adres: Aangelag 4, 5554HR Valkenswaard

Bedankt voor het vertrouwen dat je in Zeno Products stelt.

Dens V. Laarhoven

Eigenaar Zeno Products

*Zeno Products designs, manufactures and sells outdoor fireplaces, woodstorages, outdoor kitchens, vertical gardening etc. and is active as principal agent/distributor for several European brands for garden products.*