Betalingsvoorwaarden

Welkom bij Zenoproducts.nl. Hieronder vind je de betalingsvoorwaarden die van toepassing zijn op alle aankopen die via onze website worden gedaan. Door een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Betalingsvoorwaarden

1. Algemeen

  • 1.1 Deze betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle producten die worden aangeboden op Zenoproducts.nl.
  • 1.2 Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw en andere van toepassing zijnde belastingen, tenzij anders vermeld.

 

2. Valuta

  • 2.1 Alle transacties worden verwerkt in euro (EUR).
  • 2.2 Prijzen en betalingen in andere valuta zijn niet mogelijk. Je bank of creditcardmaatschappij kan kosten in rekening brengen voor valutaomzettingen.

 

3. Betalingsmethoden

  • 3.1 Zenoproducts.nl accepteert de volgende betalingsmethoden:

          iDEAL
          Creditcard (Visa, MasterCard, American Express)
          PayPal
          Bankoverschrijving

  • 3.2 Alle betalingen moeten worden voldaan op het moment van bestelling. Wij beginnen pas met de verwerking van je bestelling nadat de betaling succesvol is afgerond.

 

4. Beveiliging

  • 4.1 Wij maken gebruik van SSL (Secure Socket Layer) technologie om te zorgen dat jouw betalingsgegevens veilig worden verwerkt.
  • 4.2 Zenoproducts.nl slaat geen volledige creditcardgegevens op onze servers op. Alle betalingsgegevens worden versleuteld en veilig verwerkt door onze betalingspartners.

 

5. Betalingsfouten en -problemen

  • 5.1 Indien je een fout maakt bij het invoeren van je betalingsgegevens of als je betaling wordt geweigerd, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.
  • 5.2 Zenoproducts.nl is niet verantwoordelijk voor vertragingen in de verwerking van je bestelling als gevolg van betalingsproblemen.

 

6. Contactgegevens
Als je vragen hebt over onze betalingsvoorwaarden, neem dan contact op met onze klantenservice:

E-mail: info@zenoproducts.nl
Telefoon: +31 (0)6 45634141
Adres:
Aangelag 4, 5554 HR, Valkenswaard, Nederland
Website: Zenoproducts.nl

7. Wijzigingen in de Betalingsvoorwaarden

Zenoproducts.nl behoudt zich het recht voor om deze betalingsvoorwaarden op elk moment te wijzigen. De meest recente versie van de betalingsvoorwaarden is altijd beschikbaar op onze website. Wij raden je aan deze voorwaarden regelmatig te controleren.

Dens V. Laarhoven

Eigenaar Zeno Products

*Zeno Products designs, manufactures and sells outdoor fireplaces, woodstorages, outdoor kitchens, vertical gardening etc. and is active as principal agent/distributor for several European brands for garden products.*