Bel me terug

Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m.

Merken

Zeno Products is een bedrijf wat zich richt op one stop shopping voor de tuinprofessional. Wij hebben onze eigen merken Zeno en by dens. Dit zijn onze tuinhaarden en houtopslagen. En we voeren als agent of wederverkoper aanvullende productgroepen/categorieën oa

Zo voeren we 2 licht merken.

Zeno Products vertegenwoordigt Staub designlight in Nederland en België. Een Zwitsers bedrijf met jarenlange ervaring in lichttechniek. Armaturen voor in- of opbouw met naar keuze LED, High power LED of halogeen lichtbron opgenomen in een op maat gemaakte lichtset.

Als 2de lichtmerk, distribueert Zeno Products Garten licht in de Benelux. Een plug & play systeem met man/vrouw connectoren. 100% waterdicht, zeer eenvoudig te installeren en desgewenst in te graven. Alles met laagspanning

Voor zonwering, heeft u keuze uit aeronautec en umbrosa.

De aerosun zeilsystemen zijn ontwikkeld door aeronautec met de kennis uit de zeil- en luchtvaarttechniek en zijn van Duitse makelij.
De zonneschermen en schaduwzeilen van Umbrosa vallen op door het unieke design, de goede kwaliteit en zeer betaalbare prijs!

Voor vlonderdelen heeft u keuze 2 systemen.

Zeno Products is exclusieve dealer van Exterpark parket. De eerste ‘exterieurparketvloer’ met de sfeer en het comfort van een ‘interieurparketvloer’.

Het tweede systeem wat we distribueren Grad Decking is gemaakt van duurzame houtsoorten. Door het zeer eenvoudige leg systeem met de gepatenteerde kunststof clip. zijn de vlonder planken snel en eenvoudig te leggen.

Zeno products is ook vertegenwoordiger voor een aantal design meubel merken.

Het merk Ayana outdoor mogen we rekenen tot ons uitgebreide assortiment. Nederlands design met een ethnic touch.

Verder voert Zeno Products in Nederland en België het agentuur voor Skyliving, een technisch en perfect ontworpen hightech meubellijn. Moderne en duurzame materialen die voortdurend buiten kunnen staan.

En natuurlijk hebben we onze eigen Zeno meubelen. Outdoor design tuinmeubelen die desgewenst in alle Ral kleuren te verkrijgen zijn. o.a. tafels, side tables, bartafels, banken en salontafels.