Zeno op Excellent Maastricht

In samenwerking met D2C (outdoor furniture), Barts Food Factory (betonnen buitenkeukens) en Trivium Ceramics  laten we met een stand van 50m2 zien wat het luxe buitenleven in kan houden. U bent van harte welkom op onze stand 057.

EXCELLENT Beurs MECC Maastricht
26 t/m 29 mei 2016, voor openingstijden klik hier

De EXCELLENT Wonen & Leven Beurs in het Beursgebouw Eindhoven vierde afgelopen jaar het tienjarig jubileum. In die tijd is de EXCELLENT Wonen & Leven Beurs uitgegroeid tot een begrip, een evenement waar bedrijven graag hun diensten en producten willen presenteren en goede zaken kunnen doen. Tevens is er de afgelopen twee jaar een editie in Rotterdam geweest. Nu acht de organisatie de tijd rijp voor een beurs in een van de mooiste steden van Nederland: Maastricht!

26 mei t/m 29 mei 2016 wordt het MECC Maastricht omgetoverd tot een waar paradijs met onder andere inspirerende leefruimtes, fantastische designwoningen en de mooiste auto’s. Alleen het beste is goed genoeg voor het luxueuze woon-evenement.

Het bourgondische karakter van Maastricht zal uiteraard op de beurs terug te vinden zijn, evenals haar geografische ligging. We richten ons immers niet alleen op de vermogende Nederlandse consumenten, maar ook op de Belgische, Duitse en zelfs Luxemburgse. Het uitnodigingsbeleid en de promotiecampagnes zijn hier dan ook op afgestemd.