Meesters in de tuin 6 oktober 2016

Beste Tuin Professional,

Tijdens dit bijzondere business to business Event zetten speciaal geselecteerde en hoog aangeschreven toeleveranciers kennis en inspiratie centraal. Stuk voor stuk produceren of importeren deze bedrijven onderscheidende producten die niet op iedere hoek van de straat te koop zijn.
Voor u als meester in de tuin bestaat een dergelijk event of beurs niet. De bekende beurzen zijn hiervoor te commercieel en/of gericht op de consument.
Dit is voor u dan ook het ideale moment om naast het opsnuiven van inspiratie en kennis over deze bijzondere producten, elkaar tijdens een goed glas wijn en mooi stukje vlees van de bbq op een ontspannen manier te kunnen spreken. Binnen dit segment zult u waarschijnlijk een hoop bekende concullega’s tegenkomen.
Alles is gedurende dit event gestuurd op een high- end beleving. Van de bezoeker tot de deelnemer en van de locatie tot de catering.

Het Inspyrium is dit jaar de locatie voor het event en biedt een inspirerende plek binnen een natuurlijke omgeving om in een ongedwongen sfeer elkaar in een high-end beleving te ontmoeten. Inspyrium is onderdeel van Ebben Boomkwekerij.

Ook Zeno Products zal op deze dag aanwezig zijn. U bent van harte welkom!

Wanneer : 6 Oktober
Waar : Ebben Inspyrium, Cuijk
Aanmelden voor professionals via http://www.meestersindetuin.nl